Massagepraktijk MassageHelpt

Naam: Erik Zoomers
Beroep: Masseur

Adres:  Zielhorsterweg 73
3813 ZX - Amersfoort

Tel: 0643157040
E-mail: info@massagehelpt.nl
Website: https://massagehelpt.nl

Vergoeding: nee
Beroepsvereniging: LVNT, Holos Netwerk

Informatie over Masseur:

Een Masseur geeft massages volgens de klassieke massagemethode (inclusief triggerpoints) en de haptische massagemethode. Heeft medische basiskennis en is in staat om een sfeer van totale veiligheid en respect voor de cliënt te creëren.

Over mij:

Last van je lijf? Te druk in je hoofd?
En behoefte aan een massage? Maak dan een afspraak bij massagepraktijk MassageHelpt in Amersfoort Zielhorst, naast CS Amersfoort Schothorst.


Mijn naam is Erik Zoomers en het is mijn intentie je de zachte kracht van massage te laten ervaren. Elke massagebehandeling is weer anders. Jij kunt als enige aangeven hoe het nu met je is en waar je behoefte aan hebt. Samen bespreken we welke massage het beste past. Gaandeweg de behandeling kan dit ook weer veranderen.

Verwacht tijdens de massage dat je in een heel rustig tempo met aandacht gemasseerd wordt. De kracht van klassieke en energetische massagetechnieken ervaar je als lange vloeiende strijkingen en bewegingen.
Afgewisseld met zachte, milde en soms stevige diepe druk. Perfect om te ontspannen, spierspanning te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en gevoelige en pijnlijke plekken te verzachten. Zodat je rust en ruimte ervaart en even kunt stilstaan bij hoe het nu met je is. Het is precies wat je van een massage met zachte kracht zou verwachten.

Afspraak maken?

Erik Zoomers

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug