Contact

Neem gerust contact met ons op!

12 + 7 =

Adresgegevens:

Mariaplaats 4a
3511 LH Utrecht

Tel: 030 – 2900507
Fax: 030 – 2900527

E-mail: info@holos.nl

Openingstijden en bereikbaarheid:

Het platform Holos Massagetherapie is gevestigd op de Holos Academie. Het secretariaat van de Holos Academie is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot en met 17.30 uur. Gedurende de schoolvakanties is het secretariaat gesloten.

Mocht je vragen hebben over massage, massagetherapie of het platform dan kun je een mailtje sturen naar redactie@holos.nl. Wij zijn enkele dagen aanwezig om de mail te checken en te beantwoorden.

 

Routebeschrijving

Per openbaar vervoer

Holos Academie voor massagetherapie is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is slechts zeven minuten lopen vanaf Utrecht CS. Vanuit de Stationshal loopt u richting winkelcentrum Hoog Catharijne (niet richting de Jaarbeurs). Vervolgens neemt u al eerder de uitgang Moreelsepark (na de Blokker en voor de Didi rechtsaf). Aan het eind, onderaan de roltrappen, gaat u linksaf en steekt u de weg over (twee verkeerslichten). U bevindt zich dan al op de Mariaplaats. Loop vanaf het begin van de Mariaplaats door tot het eind en ga rechtsaf en daarna linksaf de Zadelstraat in richting de Dom. Onze ingang is direct aan de linkerkant – naast een kledingzaak – op nummer 4a. Klik hier voor een reisadvies met het openbaar vervoer.

Per auto

We raden aan om met het openbaar vervoer te komen omdat het in het centrum van Utrecht overal betaald parkeren is. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage Springweg. Parkeergarage Springweg Strosteeg 83 3511 VR Utrecht Raadpleeg de routeplanner voor een reisadvies met de auto

Share This