Holos Netwerk voor massagetherapie

Praktiserende Holos massagetherapeuten en Holos masseurs hebben zich verenigd in het Holos Netwerk. Dit netwerk zet zich in voor bekendheid van Holos massagetherapie. Zodat het prachtige werk van Holos masseurs en massagetherapeuten steeds bekender wordt en ingezet kan worden om meer mensen te helpen. Holos Netwerk biedt een platform voor Holos masseurs en massagetherapeuten om zichzelf zichtbaar te maken voor geïnteresseerden, studenten aan de Holos Academie zijn ook lid en kunnen zo kennismaken met de beroepspraktijk. Naast de zelfstandige massagepraktijken werken Holos massagetherapeuten en masseurs onder andere in bedrijven, ziekenhuizen, gezondheidszorginstellingen, verpleegtehuizen, mantelzorgorganisaties, overheid en onderwijs.

Aansluiten?

Als Holos masseur of massagetherapeut kun je voor €75,- per jaar lid worden van het Holos Netwerk. Je krijgt toegang tot achtergrondartikelen, online Zoombijeenkomsten over interessante onderwerpen, deelnemen aan de netwerkdag (tegen reduceert tarief) én je bent vindbaar via deze website. Je blijft makkelijker in contact met collega’s en bent zichtbaar als onderdeel van het netwerk. Stuur een bericht naar netwerk@holos.nl.

Waarborging kwaliteit

Kies je voor een Holos massagetherapeut, dan ben je verzekerd van een professioneel therapeut met een gedegen vierjarige beroepsopleiding op hbo-niveau. Je vertrouwt jezelf toe aan een deskundige. Iemand die de techniek van het masseren beheerst en over medische kennis beschikt én bovendien garant staat voor een hoogwaardige therapeutische begeleiding. Niet de ziekte of de klacht staan in dit proces centraal, maar jij!

Het Holos netwerk ondersteunt de kwaliteit van haar therapeuten door middel van netwerkdagen, online kennissessies en praktische ondersteuning. Ieder lid heeft de opleiding tot massagetherapeut gevolgd aan de Holos academie in Utrecht, is Holos masseur of is hier student. Ieder afgestudeerd lid massagetherapie voldoet aan de nieuwste eisen die zijn gesteld om een praktijk te voeren.

 

Organisatie:

Het Holos Netwerk bestuur bestaat uit:

Josje Fens (Ledenbeheer) Mailadres: netwerk@holos.nl
Erik Zoomers (Beheer website) Mailadres: pr@holos.nl
Gijs van Ammelrooij (Algemeen bestuurslid)
Miralda de Putter (Algemeen bestuurslid)

 

 Aandachtsgebieden van het bestuur zijn o.a.

  • Aanspreekpunt voor de leden algemeen.
  • Aanspreekpunt voor andere organisaties in ons werkveld.
  • Aanspreekpunt voor de Holos Academie.
  • Administratie Holos netwerk/aanmelden nieuwe leden.
  • Stimuleren en faciliteren van de onderlinge verbinding tussen de leden en de Holos Academie.
  • Organiseren van de jaarlijkse Holos Netwerk Dag en Holos Netwerk Events.
Share This