Holos Netwerk voor massagetherapie

Praktiserende Holos massagetherapeuten en Holos masseurs hebben zich verenigd in het Holos Netwerk. Dit netwerk zet zich in voor bekendheid van Holos massagetherapie. Zodat het prachtige werk van Holos masseurs en massagetherapeuten steeds bekender wordt en ingezet kan worden om meer mensen te helpen. Holos Netwerk biedt een platform voor Holos masseurs en massagetherapeuten om zichzelf zichtbaar te maken voor geïnteresseerden. Naast de zelfstandige massagepraktijken werken Holos massagetherapeuten en masseurs onder andere in bedrijven, ziekenhuizen, gezondheidszorginstellingen, verpleegtehuizen, mantelzorgorganisaties, overheid en onderwijs.

Waarborging kwaliteit

Kies je voor een Holos massagetherapeut, dan ben je verzekerd van een professioneel therapeut met een gedegen vierjarige beroepsopleiding op hbo-niveau. Je vertrouwt jezelf toe aan een deskundige. Iemand die de techniek van het masseren beheerst en over medische kennis beschikt én bovendien garant staat voor een hoogwaardige therapeutische begeleiding. Niet de ziekte of de klacht staan in dit proces centraal, maar jij!

Het Holos netwerk waarborgt de kwaliteit van haar therapeuten door middel met praktijkvoering, netwerkdagen en praktische ondersteuning. Ieder lid heeft de opleiding tot massagetherapeut gevolgd aan de Holos academie in Utrecht of is hier student. Ieder afgestuurd lid massagetherapie voldoet aan de nieuwste eisen die zijn gesteld om een praktijk te voeren. Om lid te worden neem contact op met [email protected]

 

Organisatie:

Het Holos Netwerk bestuur bestaat uit:

Nicole Riteco (Licenties) Mailadres: [email protected]
Brenda van Rijn
Josje Fens
Erik Zoomers (Beheer website) Mailadres: [email protected]

 

 

Aandachtsgebieden van het bestuur zijn o.a.

  • Aanspreekpunt voor de leden algemeen.
  • Administratie Holos netwerk/aanmelden nieuwe leden.
  • Controleren of deelnemers voldoen aan gestelde reglementen.
  • Organisatie netwerkdagen.
  • Database van artikelen en onderzoeken.
  • Middels acties en communicatie bekend maken van Holos Massagetherapie in Nederland.
  • Organisatie netwerkdagen voor de leden. 
Share This