Holos Netwerk voor massagetherapie

Praktiserende Holos massagetherapeuten en Holos masseurs hebben zich verenigd in het Holos Netwerk. Dit netwerk waarborgt de kwaliteit en zet zich in voor bekendheid van Holos massagetherapie en werkgelegenheid. Zodat het prachtige werk van Holos masseurs en massagetherapeuten steeds bekender wordt en ingezet kan worden om meer mensen te helpen.

Holos Netwerk biedt een platform voor Holos masseurs en massagetherapeuten om zichzelf zichtbaar te maken voor geïnteresseerden. Holos Netwerk bemiddelt tussen massagetherapeuten en masseurs enerzijds en bedrijven en instellingen anderzijds.

Naast de zelfstandige massagepraktijken werken Holos massagetherapeuten en masseurs onder andere in bedrijven, ziekenhuizen, gezondheidszorginstellingen, verpleegtehuizen, mantelzorgorganisaties, overheid en onderwijs.

Waarborging kwaliteit

Kies je voor een Holos massagetherapeut, dan ben je verzekerd van een professioneel therapeut met een gedegen vierjarige opleiding. Je vertrouwt jezelf toe aan een deskundige. Iemand die de techniek van het masseren beheerst en over medische kennis beschikt én bovendien garant staat voor een hoogwaardige therapeutische begeleiding. Niet de ziekte of de klacht staan in dit proces centraal, maar jij!

Het Holos netwerk waarborgt de kwaliteit van haar therapeuten door middel van  richtlijnen voor beroepscode, beroepsprofiel en praktijkvoering, netwerkdagen en praktische ondersteuning. Ieder lid heeft de opleiding gevolgd, of is student op de Holos academie in Utrecht. Ieder afgestuurd lid massagetherapie voldoet aan de nieuwste eisen die zijn gesteld om een praktijk te voeren denk daarbij o.a. aan de Wkkgz en AVG en heeft een gedegen beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Om lid te worden neem contact op met licentie@holos.nl

 

Organisatie:

Het Holos Netwerk bestuur bestaat uit:

Nicole Riteco (Licenties) Mailadres: licentie@holos.nl
Brenda van Rijn
Josje Fens
Erik Zoomers (Beheer website) Mailadres: pr@holos.nl

Aandachtsgebieden van het bestuur zijn o.a.

  • Aanspreekpunt voor de leden algemeen.
  • Administratie Holos netwerk/aanmelden nieuwe leden.
  • Controleren of deelnemers voldoen aan gestelde reglementen.
  • Organisatie netwerkdagen.
  • Database van artikelen en onderzoeken.
  • Middels acties en communicatie bekend maken van Holos Massagetherapie in Nederland.
  • Organisatie netwerkdagen voor de leden. 
Share This