Update: Deze actie is voor het jaar 2020 afgelopen. Wilt u meer weten over mogelijke samenwerking met Holos Masseurs & massagetherapeuten, neemt u dan contact met ons op.

Of Vind een Holos masseur of massagetherapeut bij u in de buurt.

Gratis massage voor Mantelzorgers

10 november 2020 Dag van de mantelzorg

Ruim 50 praktijken voor Holos Massage & Massagetherapie geven in het kader van de Dag van de Mantelzorg in november meer dan 150 gratis massages aan mantelzorgers. De praktijken, verspreid over heel Nederland, zijn aangesloten bij het Holos Netwerk.

Mantelzorgers zijn de stille helden van ons land. Vooral nu tijdens de Corona-pandemie is hun werk nog minder zichtbaar en worden zij extra belast door de gevolgen van het virus.

Ogenschijnlijk zorgen mantelzorgers moeiteloos voor een naaste die afhankelijk is van hun zorg, steun en aandacht. Soms kan mantelzorg zo’n fysieke en emotionele belasting geven, dat mantelzorgers er zelf aan onderdoor dreigen te gaan.

De verantwoordelijkheden en problemen in de mantelzorg zijn groot. Omdat het vaak gaat om een langdurige periode van zorg, is het belangrijk dat mantelzorgers goed voor zichzelf blijven zorgen. Voldoende tijd nemen om uit te rusten en te ontspannen hoort daarbij. Even het hoofd laten rusten en het lijf de aandacht geven die het verdient. Even op adem komen.

Een Holos Massage is dan letterlijk en figuurlijk een verademing.
Vanzelfsprekend nemen de Holos Masseurs & Massagetherapeuten de nodige Corona maatregelen. U wordt hierover geïnformeerd bij het maken van de afspraak.

Op de Landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november, worden mantelzorgers in heel Nederland gewaardeerd voor hun tomeloze inzet.

Hoe werkt de actie?

Kent u een mantelzorger die u wilt verrassen met een gratis Holos Massage? Kijk dan in de lijst van deelnemende praktijken en neem zelf contact op met de masseur of massagetherapeut over de mogelijkheden.

Wilt u gebruik maken van deze actie? Dan is het goed om te weten dat:

  • Alle masseurs & massagetherapeuten een maximaal aantal gratis massages aanbieden. Ook hier geldt het principe ‘op=op’.
  • Dat zij zelf bepalen welke mantelzorger uitgenodigd wordt voor een gratis massage.
  • Dat zij in overleg met de mantelzorger een afspraak maken voor de massage. Dit hoeft niet persé op 10 november te zijn. Maar bij voorkeur wel in de maand november 2020.
  • Dat alle masseurs & massagetherapeuten zelfstandig ondernemers zijn en dat Holos Massagetherapie op geen enkele wijze verantwoordelijk is of aangesproken kan worden op de uitvoering van deze actie door de deelnemende masseurs & massagetherapeuten.
Share This