Het onderwerp is: Verbinden met de reguliere zorg. Hoe doe je dat?
 
In het kort:
-Holos Netwerk Event
-Dinsdag 7 mei 13.00-16.00 uur
-Online via Zoom
-Na inschrijving ontvang je in de eerste week van mei de link voor de Zoom
-Deelname gratis voor leden van het Holos Netwerk en eerste jaars-studenten Holos masseur aan de Holos Academie. Voor niet-leden € 25 euro.
-Certificaat van deelname 1 dagdeel.
 
>>> Meteen naar het inschrijfformulier: https://forms.gle/CNacVs4cFzLCRPpP9
 
Introductie
Tijdens het eerste online Holos Netwerk Event krijg je inspiratie, tips en tools aangereikt om je te verbinden met reguliere zorgverleners bij jou in de buurt.
 
Complementaire zorg wordt steeds belangrijker voor de gezondheidszorg. Steeds meer mensen maken gebruik van complementaire zorg en willen hierover in contact met reguliere zorgverleners. De communicatie is niet altijd vanzelfsprekend of gemakkelijk. Daarnaast is er ook een groeiende behoefte aan communicatie tussen complementair en regulier werkende zorgprofessionals.
 
We hebben voor dit Holos Netwerk Event twee sprekers uitgenodigd:
 
Godelieve Baeten, collega massagetherapeut
Godelieve werkt veel samen met reguliere zorgverleners in haar werkgebied en maakt deel uit van het team van het Cognitive Lab, een samenwerking van meerdere zelfstandige zorgprofessionals op initiatief van klinisch neuropsycholoog Dr. Erik Matser.
Godelieve deelt haar ervaringen, vertelt over de keuzes die ze heeft gemaakt en geeft je inzicht in hoe de reguliere zorg in de praktijk kijkt naar complementaire zorgverleners.
 
Armelle Demmers, Algemeen bestuurslid & onderzoeker RBCZ
Vanuit de RBCZ is Armelle actief met het COCOZ project dat staat voor Communicatie Complementaire Zorg. Dit project loopt al jaren en heeft een vervolg gekregen met de COCOZ-proeftuinen. Deze middag hoor je meer over dit proeftuinenproject en de eerste resultaten. Daarnaast maak je kennis met speciaal ontwikkelde tools zoals voorbeeldbrieven, documenten en de keuzehulp voor reguliere zorgverleners die hen helpt bij doorverwijzingen.
 
Samen gaan we aan de slag met het vinden van antwoord op twee vragen:  
1. Wat is de meerwaarde van massagetherapie richting reguliere zorgverleners?
2. Hoe kun je massagetherapie kenbaar maken in je regio?
 
 
Dit Holos Netwerk Event mag je niet missen.
Schrijf je nu in.
>>> Naar inschrijfformulier: https://forms.gle/CNacVs4cFzLCRPpP9
Share This