Informatie

De succesvolle Nationale Massagedag van vorig jaar krijgt een vervolg!

“Liefdevol en goed aangeraakt worden draagt bij aan een
vriendelijke en accepterende samenleving”

Na het succes van vorig jaar openen Massageopleiders en massagepraktijken opnieuw hun deuren voor het grote publiek en wel op 30 juni 2018

Holos Academie voor massagetherapie weet vanuit kennis en ervaring dat goede aanraking en massage heel veel met mensen kan doen. Daarom vierde zij vorig jaar haar 30-jarig bestaan met de eerste Nationale Massagedag. Deze dag vond plaats op zaterdag 24 juni 2017 en stond in het teken van: “Aanraken mag”.

Aanraking is een eerste levensbehoefte. Net als met eten en drinken, kan een mens niet overleven zonder aanraking. Door een ander aan te raken, voelen we ons zelf, terwijl degene die wordt aangeraakt zich gezien voelt. Ondanks die kracht van aanraking, leven we in een maatschappij waar aanraking lijkt te worden weggedrukt door verharding, rationalisering en regelgeving.
De Nationale Massagedag wil daar verandering in brengen en laat het publiek op een toegankelijke manier kennis maken met aanraking. Mensen krijgen de mogelijkheid om het effect van aanraking te ervaren en leren op een laagdrempelige manier hoe ze zelf een ander kunnen aanraken.

Tijdens de Nationale Massagedag openen zo veel mogelijk massageopleiders en massagepraktijken in Nederland hun deuren voor het grote publiek. Op deze manier kan een groot publiek op een toegankelijke manier ervaren wat het met je doet om liefdevol en goed aangeraakt te worden en dragen we zo bij aan een nog mooiere, liefdevollere wereld.

Op deze pagina vind je de aangesloten Holos masseurs en Holos massagetherapeuten die hun deuren openen op 30 juni 2018.

De volgende praktijken zullen deelnemen:

Amersfoort:

www.mindful-massagetherapie.nl

www.tamarawollenberg.nl

www.indrukmassages.nl

www.vathorstmassage.nl

www.umoya-health.nl

Zeist: Wim Eilings, Blauwe Hand Massage 06-5490 4212

Nieuwegein: Melanique Bruggink https://brugginkmassage.nl/

Utrecht: Linda Leeflang, www.insight-u.nl

Loosdrecht/Hilversum: Noor van der Lande http://massagepraktijkloosdrecht.nl/

Tilburg: Anneke Wolters https://annekewolters.nl/ 

Hilvarenbeek: Lianne Roukens http://www.lrmassage.nl/welkom 

 

Heeft u interesse in dit evenement en wilt u zich hiervoor aanmelden? Of heeft u een vraag over dit evenement? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]