Holos masseur

Als je graag met zorg en aandacht aangeraakt wilt worden en het fijn vindt als er ruimte is voor eventuele gevoelens en emoties die omhoog komen, dan kies je voor een Holos masseur.

Een Holos masseur heeft de eenjarige ( 14 maanden) beroepsopleiding op hbo-niveau gevolgd aan de Holos Academie. Op massagegebied is hij opgeleid in Klassieke massage en Energetische massage. Verder is hij gedegen geschoold in anatomie en fysiologie, ziekteleer en heeft hij zijn kwaliteiten én grenzen helder en weet wanneer hij door moet sturen naar een andere professional of hulpverlener.

Binnen de opleiding is er ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een Holos massage is gericht op bewustwording van gevoelens en emoties. Het spreekt dan ook voor zich dat de masseur vertrouwd is geraakt met wat er in hem zelf speelt. De masseur heeft geleerd vanuit een accepterende houding zijn gedachten, gevoelens en emoties te observeren. Vanuit deze grondhouding is het ook mogelijk om een cliënt uit te nodigen naar zichzelf te kijken.

Bij een Holos masseur ben je in goede handen. Hij is opgeleid om te masseren vanuit hart, hoofd én handen.

 

Share This