Blauwe Hand Massage & Lichtwerk

Naam: Wim Elings
Beroep: Masseur

Adres:  Professor Lorentzlaan 95
3707HB - Zeist

Tel: 0642510352
E-mail: wim.elings@xs4all.nl
Website: http://www.blauwehandmassage-lichtwerk.nl

Vergoeding: nee
Beroepsvereniging: Holos Netwerk/Netwerk Massage bij kanker/Cat Collectief

Informatie over Masseur:

Een Masseur geeft massages volgens de klassieke massagemethode (inclusief triggerpoints) en de haptische massagemethode. Heeft medische basiskennis en is in staat om een sfeer van totale veiligheid en respect voor de cliënt te creëren.

Over mij:

Goedendag, mijn naam is Wim Elings. Alle massages die ik geef zijn holistisch en gebaseerd op de Holos visie. Behalve klassieke en energetische massages heb ik mij gespecialiseerd in Massage Zorg, Lichaamswerk en Healing.
Massage Zorg bevat ontspannende en rustgevende massages gericht op een specifieke aandoening. Zo ben ik gespecialiseerd in Massage bij kanker en bied ik de Metamorfose massage aan bij o.a dementie, Adhd en bij de zogeheten "onbegrepen klachten".
Lichaamswerk is er voor mensen die niet of nauwelijks aangeraakt worden maar dit wel willen ervaren of leren hoe ze hiermee om kunnen gaan. Dit varieert van het ontvangen van een massage met alle kleren nog aan tot een massage waarbij je leert omgaan met jouw eigen intimiteit.
Healing bestaat uit het helen van jouw energetisch lichaam. Zo kun je bij mij een Pranic Healing ontvangen en ervaren wat een sessie Spirituele geneeskunde met jou doet.
De essentie van mijn massages bestaat uit liefdevolle aanraking met aandacht en zachtheid, steeds meer gedragen door de Liefde en het Licht. Mijn motto is: "Je mag voelen wie je bent".
Je bent welkom in mijn massagepraktijk "Blauwe Hand Massage" in Zeist.

Afspraak maken?

Wim Elings

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug