Bruggink massagetherapie

Naam: Melanique Bruggink
Beroep: Massagetherapeut

Adres:  IJlsterveste 23
3432RN - Nieuwegein

Tel: 06 1501 1959
E-mail: [email protected]
Website: http://www.brugginkmassage.nl

Vergoeding: ja
Beroepsvereniging: LVNT en Holos netwerk

Informatie over Massagetherapeut:

Een Massagetherapeut maakt gebruik van de volgende technieken:

  • klassieke massage, inclusief triggerpoints
  • haptische massage,
  • voetreflexologie,
  • focussen,
  • pulsen,
  • bindweefselmassage,
  • polariteitsmassage, inclusief chakra's

Heeft medische kennis op hbo-niveau en begeleidt het individuele bewustwordingsproces.

Over mij:

Toen ik na een aantal ingrijpende (verlies)ervaringen in mijn leven besefte: "je hebt alleen maar NU", besloot ik op mijn 50e mijn hectische baan in de jeugdzorg op te zeggen en mijn hart te volgen. Ik wilde nog steeds graag mensen begeleiden, maar minder vanuit het hoofd. Altijd al geboeid door de kracht van aanraken kwam ik al snel bij Holos uit en werd massagetherapeut. Ik heb mij gespecialiseerd in het lichaamsgericht begeleiden van mensen bij rouw en verlies.

Ik werk met veel plezier in mijn praktijk: Bruggink Massagetherapie. Een massage bij Bruggink massagetherapie is meer dan een ontspannen moment voor jezelf. Het is een prachtig middel als je jouw lijf als ingang wilt gebruiken voor bewustwording. Ik nodig je uit om te ontdekken wat je lichaam te vertellen heeft. Te ervaren hoe het met je is. In het nu, zonder oordeel. Ik bied jou een veilige omgeving, contactvolle handen en echte aandacht. Van hieruit ontstaat verbinding: de verbinding tussen lijf, hoofd en hart.

Voor meer informatie over wie ik ben en hoe ik werk verwijs ik je naar mijn website: www.brugginkmassage.nl. Ik ontmoet je graag!

Afspraak maken?

Melanique Bruggink

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug