Charlie Ris Massage

Naam: Charlie Ris
Beroep:

Adres:  Vlechtdraadhof 34
3525BS - Utrecht

Tel: 0640910884
E-mail: [email protected]
Website: http://www.charlieris-massage.nl

Vergoeding: nee
Beroepsvereniging: Holos Netwerk

Over mij:

Mijn interesse in massage is begonnen tijdens het lesgeven op de Vrije School, waar ik onderzoek deed naar onderlinge kindermassage en de sociaal-emotionele ontwikkelingen van kinderen. Uit dit onderzoek kwamen mooie resultaten. Zo werden kinderen er onder andere veel rustiger van, behulpzamer naar elkaar en onderlinge ruzies verdwenen. Al snel daarna ben ik de holistische massage opleiding Holos gaan doen.

Ik masseer vanuit een holistische visie. Het voelen en denken, je waarnemingen en overtuigingen, het is allemaal met elkaar verbonden. En doordat het met elkaar verbonden is, kan het elkaar beïnvloeden.

De aandacht gaat naar wat er op dat specifieke moment nodig is, waarbij er veel ruimte is voor diepgang en vertraging. Ik nodig je uit om te gaan voelen, te ervaren en waar te nemen, zodat je bewuster wordt van de signalen in je lichaam. Door te luisteren naar je lichaam weet je wat je lichaam nodig heeft. Deze bewustwording helpt om eventuele spanningen die daarin aanwezig zijn los te laten.

Afspraak maken?

Charlie Ris

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug