Dian Gaustad Praktijk voor Massage en Bewustwording

Naam: Dian Gaustad
Beroep:

Adres:  Cleijn Duinplein 20
2224AX - Katwijk

Tel: 0625434838
E-mail: [email protected]
Website: http://www.diangaustad.nl

Vergoeding: nee
Beroepsvereniging: CAT

Over mij:

Het ondersteunen van mensen op persoonlijk vlak is altijd in mij aanwezig geweest. Dat ondersteunen deed ik op verschillende manieren. Gaandeweg ontdekte ik dat mijn handen de juiste instrumenten zijn om die ondersteuning te geven. Door aan te raken, met luisterende aandacht, met een open hart. Aanwezig mogen zijn bij iemands innerlijke processen vind ik het mooiste wat er is.

Naast mijn opleiding tot Holistisch massagetherapeut aan de Holos Academie, is het dagelijksleven mijn grootste leerschool. Mijn drie dochters en man vormen mijn grootste spiegel. Zeker met een zorgintensieve dochter, kom ik bijzondere ontwikkelingen en uitdagingen tegen; in mijzelf, in de kinderen, in mijn man en in onze gezins-dynamiek.

Ook thuis speelt bewustwording een grote rol. Ieder mens heeft op ieder moment iets anders nodig. Zo had ik zelf de behoefte, na jaren intensief zorg-moeder te zijn, om ook iets voor mijzelf en vanuit mijzelf op te bouwen. Ik begon weer een opleiding! Daarin kwam ik echter ook mijn uitdagingen tegen en raakte opgebrand (burn-out).

Ik heb mogen ervaren dat de essentie van mogen zijn, zit in 'ruimte'. Ruimte voor aandacht, zelfbeschikking, bewustwording, gezondheid, stromen, voelen, stilte. In de ruimte kunnen we gewaarworden wat er is. Het gewaarworden brengt je tot heel worden, tot Holos. In mijn praktijk geef ik gelegenheid voor gewaarwording van ruimte. In jou en om je heen. Met focussing gaan we die ruimte beluisteren. Ik nodig je van harte uit, om de ruimte in jou gewaar te worden.

Afspraak maken?

Dian Gaustad

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug