elraakt

Naam: Ellen Lennartz
Beroep: Masseur

Adres:  berkenhof, 22
3612 AZ - Tienhoven

Tel: 0653996591
E-mail: [email protected]
Website: http://elraakt.nl

Vergoeding: nee

Informatie over Masseur:

Een Masseur geeft massages volgens de klassieke massagemethode (inclusief triggerpoints) en de haptische massagemethode. Heeft medische basiskennis en is in staat om een sfeer van totale veiligheid en respect voor de cliënt te creëren.

Over mij:

Ik nodig je uit om meer in contact te komen met je lichaam, zoals een liefdevolle aanraking je kan uitnodigen om naar binnen te keren, waardoor eventuele spanning of stress bewuster kan worden waargenomen of losgelaten. Een holistische massage nodigt uit om je meer gewaar te worden van wat je lijf te vertellen heeft. Je kunt je bewust worden van hoe je voelt en wat er nodig is. Door deze aandacht ontstaat er meer rust en ruimte, zal je lijf gaan ontspannen en verdwijnt de nadruk op je hoofd. Ik kan je ondersteunen in het meer gaan luisteren naar wat je lijf je te vertellen heeft, wat aandacht en zorg behoeft.

Voor mij voelt het waardevol en van essentieel belang dat jij je als mens gehoord, gezien en begrepen voelt. In mijn werk spelen veiligheid, vertrouwen en ruimte een belangrijke rol.

Afspraak maken?

Ellen Lennartz

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug