HEEL Massage

Naam: Jet Toxopeus - Lim
Beroep: Massagetherapeut

Adres:  Engelsmanplaat 46
3524 AZ - Utrecht

Tel: 06-24278059
E-mail: jet@heelmassage.nl
Website: http://www.heelmassage.nl

Vergoeding: nee

Informatie over Massagetherapeut:

Een Massagetherapeut maakt gebruik van de volgende technieken:

  • klassieke massage, inclusief triggerpoints
  • haptische massage,
  • voetreflexologie,
  • focussen,
  • pulsen,
  • bindweefselmassage,
  • polariteitsmassage, inclusief chakra's

Heeft medische kennis op hbo-niveau en begeleidt het individuele bewustwordingsproces.

Over mij:

Mensen omschrijven mij als open, wijs, nuchter, onbevangen en recht door zee. Ik sta met beide benen op de grond en voel tegelijkertijd een sterke verbinding met alles om mij heen. Met mijn man en kinderen woon ik in Utrecht Lunetten, waar ik mijn eigen massagepraktijk aan huis heb.
Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot maritiem officier en daarna was ik werkzaam in de maritieme sector. Een sterk gevoel om te gaan masseren en meer met mijn handen te doen, leidde ertoe de opleiding tot holistisch masseur bij de HOLOS Academie voor Massage te volgen en af te ronden. Om mij nog verder te ontwikkelen op het gebied van holistische massage doorloop ik momenteel de opleiding tot Massagetherapeut (eveneens bij HOLOS).
De behoefte aan massage is voor mij heel logisch. Naast ontspanning brengt massage mij dichter bij mijzelf en versterkt het mijn eigen kracht. Ik krijg hierdoor meer zelfinzicht, meer vrijheid om keuzes te maken, en meer bewegingsruimte in mijn lijf. Bovendien maak ik eenvoudiger verbinding met anderen doordat ik beter in contact met mezelf sta. Dit gun ik iedereen.

Afspraak maken?

Jet Toxopeus - Lim

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug