Lichaamstaal Utrecht

Naam: Josje Fens
Beroep: Masseur

Adres:  Voetiusstraat 3
3512JL - Utrecht

Tel: 06-47914102
E-mail: [email protected]
Website: http://www.lichaamstaal-utrecht.nl

Vergoeding: nee
Beroepsvereniging: Holos netwerk

Informatie over Masseur:

Een Masseur geeft massages volgens de klassieke massagemethode (inclusief triggerpoints) en de haptische massagemethode. Heeft medische basiskennis en is in staat om een sfeer van totale veiligheid en respect voor de cliënt te creëren.

Over mij:

Ik ben Josje. Ik ben in 2018 afgestudeerd als holistisch masseur bij de Holos Academie. Inmiddels volg ik de opleiding tot massagetherapeut.

De afgelopen jaren heb ik de kracht en de wijsheid van het lichaam steeds meer bij mijzelf en anderen leren kennen. Ik leerde luisteren naar mijn eigen lichaam. Tijdens mijn massages ondersteun ik jou om ook naar je eigen lijf te (leren) luisteren.

Naast mijn praktijk werk ik bij coöperatie Hoom en help ik mensen energie te besparen in hun eigen huis. Om energie te kunnen besparen moet je je eerst bewust worden van de energie die je gebruikt en waar je die voor gebruikt. Je muren isoleren terwijl je geen glas in je ramen hebt heeft weinig zin. En zo is het met je lijf/leven ook. Als je geen idee hebt waar je energie heen gaat, of waar je nieuwe energie vandaan kunt halen, is het moeilijk gaten dichten. Door tot rust te komen en aandachtig naar je eigen lijf te luisteren kom je vaak heel veel te weten. Mijn massages helpen je die rust te vinden om naar de taal van jouw lichaam te luisteren.

Afspraak maken?

Josje Fens

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug