Paul Masseert

Naam: Paul Norbart
Beroep: Masseur

Adres:  Nachtegaalstraat 31
3581 AB - Utrecht

Tel: 0616471257
E-mail: info@paulmasseert.nl
Website: http://www.paulmasseert.nl

Vergoeding: nee
Beroepsvereniging: Holos Massagetherapie

Informatie over Masseur:

Een Masseur geeft massages volgens de klassieke massagemethode (inclusief triggerpoints) en de haptische massagemethode. Heeft medische basiskennis en is in staat om een sfeer van totale veiligheid en respect voor de cliënt te creëren.

Over mij:

Mijn wens is altijd geweest om ook iets met mijn handen te doen en coaching te verrijken met massage. Inmiddels ben ik gediplomeerd Holistisch Masseur en nu in opleiding voor Holistisch Massagetherapeut. Ik ben de mens de laatste jaren ruimer gaan zien. Onbevooroordeeld, mild en tolerant sta ik in het leven. Ik masseer met concentratie en aandacht en maak daardoor echt contact en verbinding. Ik nodig de cliënt uit om met aandacht te voelen en daar helemaal bij aanwezig te zijn. Voelen wat er aan de hand is. Uit het hoofd en in het lichaam.
Mensen gelukkiger, bewuster en gezonder door het leven te laten gaan is wat mij beweegt. Ik nodig je uit om actief deel te nemen aan het helingsproces. Door massage kan ik je helpen te voelen en te luisteren naar de signalen van je lijf en je laten inzien wat je zelf kan doen om de klachten te verminderen.

Afspraak maken?

Paul Norbart

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug