praktijk Lief Lijf

Naam: Karin van den Elzen
Beroep: Massagetherapeut

Adres:  Burgemeester van Reenensingel 101
2803 PA - Gouda

Tel: 06-48464352
E-mail: [email protected]
Website: https://www.lieflijf.nl/

Vergoeding: ja
Beroepsvereniging: VBAG

Informatie over Massagetherapeut:

Een Massagetherapeut maakt gebruik van de volgende technieken:

  • klassieke massage, inclusief triggerpoints
  • haptische massage,
  • voetreflexologie,
  • focussen,
  • pulsen,
  • bindweefselmassage,
  • polariteitsmassage, inclusief chakra's

Heeft medische kennis op hbo-niveau en begeleidt het individuele bewustwordingsproces.

Over mij:

Mijn naam is Karin van den Elzen.

En ik heb altijd geweten dat ik met mensen wilde werken. Als meisje op de basisschool wilde ik verpleegster worden, net als mijn moeder. Op de middelbare school veranderde dat in werken met kinderen en ouders. Na mijn opleiding MDGO-agogisch werk ben ik zo het vak ingerold.
Ik heb 23 jaar gewerkt in de jeugdhulpverlening als pedagogisch medewerker, videohometrainer en gezinsbegeleidster. Een prachtig vak waar ik veel heb geleerd als het gaat over contextueel werken, hechtingsproblematiek en vroegkinderlijk trauma.

Toen ik in 2001 in een burn-out kwam, ontdekte ik dat de oorzaak van mijn burn-out niet alleen stress vanuit mijn werk en privé was, maar dat het vooral ging over de manier waarop ik met mezelf en mijn grenzen was omgegaan.
Een nieuwe weg ontstond toen Holos academie op mijn pad kwam. Ik begon met de vierjarige HBO opleiding tot massagetherapeut. Ik leerde, door middel van aandachtige aanraking, steeds opnieuw inchecken en contact maken met mezelf. Daardoor weer opnieuw de signalen van mijn lichaam herkennen; ik leerde weer luisteren naar mijn lijf.

Sinds 2009 ben ik met heel veel plezier werkzaam in mijn praktijk. Ook ben ik verbonden aan Holos academie. Hier geef ik lessen en masterclasses over de psoas en nervus vagus en de nascholing trauma & het zenuwstelsel, samen met mijn collega Joan Pos. Ik begeleid in het 3e en 4e -jaars studenten bij de integratielessen, practicum, interne stage en de eindexamens.

Afspraak maken?

Karin van den Elzen

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug