Sensis Massage Therapie

Naam: Hanneke Teeuwen
Beroep:

Adres:  De Slenk 9
6049 KW - Herten gemeente Roermond

Tel: 0610353049
E-mail: [email protected]
Website: http://sensis-massagetherapie.nl

Vergoeding: ja
Beroepsvereniging: VBAG

Over mij:

Ik ben Hanneke Teeuwen, 54 jaar en woon in Herten met partner en twee zonen. Zo’n 15 jaar geleden kwam ik in contact met de kracht en heilzame werking van aanraking. Ik kreeg toen het besef, dat ik in mijn werk graag iets wil geven aan anderen en dat mijn handen daarin het instrument zijn. Op zoek naar een professionele opleiding die bij dat verlangen paste kwam ik uit bij Holos, waar ik in 2007 afstudeerde. Sindsdien werk ik met veel plezier en passie als Holistisch Massage Therapeut in mijn praktijk in Herten en zet ik mijn kennis, ervaring en empatisch vermogen in om mensen te begeleiden op hun weg naar het in contact komen met zichtzelf en daardoor het (beter) leren kennen van zichzelf.
Een speciale plek in mijn hart en daarmee in mijn werk, is er voor massage bij ouderen met dementie. Aanraking is bij deze mensen vaak nog de enige mogelijkheid tot communicatie en het ontroerd me des te meer als ik middels mijn massage verbinding met hun kan maken.
Ik ben als massagetherapeut aangesloten bij de VBAG waar ik sta geregistreerd als A-therapeut. De VBAG wordt erkend door de meeste zorgverzekeraars, waardoor massagetherapie geheel of gedeeltelijk wordt vergoed door een aantal zorgverzekeraars vanuit uw aanvullend pakket.

Afspraak maken?

Hanneke Teeuwen

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug