Shou

Naam: CheeYee Tang
Beroep: Masseur

Adres:  Wolvenplein 25/27
3512CK - Utrecht

Tel: 0619616853
E-mail: [email protected]
Website: http://www.shou.care

Vergoeding: nee

Informatie over Masseur:

Een Masseur geeft massages volgens de klassieke massagemethode (inclusief triggerpoints) en de haptische massagemethode. Heeft medische basiskennis en is in staat om een sfeer van totale veiligheid en respect voor de cliënt te creëren.

Over mij:

Shou combineert de kunst van aanraking met de wijsheid van Tao. In onze praktijk staat het harmoniseren van drie essentiële elementen van je 'zijn' centraal: JING je essentie, QI de levensenergie en SHEN, je geest en perceptievermogen.

Goed zorgen voor de balans tussen deze fundamenten, San Bao genoemd, draagt bij aan je gezondheid en geestelijke ontwikkeling. Dit vormt de basis van onze ontspannende massages en lichaamsgerichte sessies. We zijn aandachtig, zorgzaam en gericht op het versterken van je vitaliteit en weerbaarheid.

Iedereen is welkom, maar onze speciale aandacht gaat uit naar het ondersteunen van vrouwen in elke levensfase, kinderen in hun ontwikkeling, en het bevorderen van welzijn in diverse gemeenschappen waar afgestemde aanraking gewenst is.

Afspraak maken?

CheeYee Tang

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug