Verlieskunst

Naam: Babet te Winkel
Beroep: Masseur

Adres:  Molenweg 103
7205 BC - Zutphen

Tel: 0646676904
E-mail: babet@verlieskunst.nl
Website: http://www.verlieskunst.nl

Vergoeding: nee
Beroepsvereniging: Holos Netwerk

Informatie over Masseur:

Een Masseur geeft massages volgens de klassieke massagemethode (inclusief triggerpoints) en de haptische massagemethode. Heeft medische basiskennis en is in staat om een sfeer van totale veiligheid en respect voor de cliënt te creëren.

Over mij:

Rouw was voor mij persoonlijk een van de belangrijkste redenen om mij op het pad van lichaamswerk te gaan begeven. Toen de woorden haperden ging ik op zoek naar wat we nou nog meer te bieden hebben bij groot verlies… Zo kwam ik tot rouwmassages.

Massage en lichaamswerk kunnen veel betekenen bij rouw, juist ook aan het begin, wanneer de rouw nog zo rauw is, de woorden er nog niet echt zijn en je aan het bekomen bent van de schrik. Massage kan daarbij ondersteunen. Om stil te staan bij wat je voelt, ook als dat heel pijnlijk is. Of misschien kan je er niet zo goed bij. Ook om je gekoesterd te weten door aandachtige, liefdevolle aanraking.

Ik heb een achtergrond als geestelijk verzorger, ben opgeleid als holistisch masseur en ben bezig met mijn opleiding tot massagetherapeut.

Ben jij je nou aan het verhouden met rouw (rouw in de breedste zin, als reactie op verlies, niet enkel de dood. Denk ook aan scheiding, een belangrijke relatie die eindigt, pensioen… Het kan trouwens ook dat het verlies bijvoorbeeld tien jaar geleden plaatsvond en dat je nu voelt dat je er ruimte voor wil maken of je lichaam laat je weten dat je er nu ruimte voor te maken hebt…) en zou jij dit wel eens willen ervaren?

Kijk op mijn website om te checken of ik op dit moment ruimte heb voor nieuwe cliënten.

Afspraak maken?

Babet te Winkel

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug