Zijn! Massagetherapie en lichaamsgerichte begeleiding bij rouw en verlies

Naam: Fiona Duppen
Beroep: Massagetherapeut

Adres:  Hoefsetuin 4
6601HR - Wijchen

Tel: 0620388614
E-mail: [email protected]
Website: http://www.massagetherapiepraktijk.nl

Vergoeding: ja
Beroepsvereniging: LVNT en Holos netwerk

Informatie over Massagetherapeut:

Een Massagetherapeut maakt gebruik van de volgende technieken:

  • klassieke massage, inclusief triggerpoints
  • haptische massage,
  • voetreflexologie,
  • focussen,
  • pulsen,
  • bindweefselmassage,
  • polariteitsmassage, inclusief chakra's

Heeft medische kennis op hbo-niveau en begeleidt het individuele bewustwordingsproces.

Over mij:

Mijn werkzame leven ben ik begonnen in de zorg waar ik als hartfunctielaborante werkte in een ziekenhuis. Diep van binnen heb ik altijd gevoeld dat ik niet op de juiste plek zat. Een hart fysiek onderzoeken is interessant, maar gaf mij geen voldoening. Ik was veel meer nieuwsgierig naar de energetische werking van het hart. Wat leeft er in deze mens. Wat maakt deze persoon blij, boos of verdrietig, waar verlangt dit hart naar?
Ik was al jong geïnteresseerd en bezig met bewustwording. Na wat omzwervingen heb ik uiteindelijk mijn hart gevolgd en ben terecht gekomen op Holos waar ik de opleiding tot massagetherapeut heb gevolgd. Hier voelde ik me op mijn plek; dit is wat ik wil. Mensen begeleiden om weer in contact te komen met hun lichaam en ernaar te leren luisteren.
Door onder andere een onveilige jeugd, een scheiding, verlies van gezondheid van mijn oudste dochter en een dierbare vriend die te jong overleed kreeg ik zelf te maken met verlies en rouw. Dit proces heeft mij geleerd dat door de diepte van verdriet en pijn heen ik uiteindelijk ook mooie nieuwe dingen in mezelf heb ontdekt. Doordat ik mijn eigen lichaam meer ging bewonen werd het steeds meer een veilige plek voor me. Ik ervaarde ondanks de wirwar aan gevoelens en emoties een kracht die dit alles kon dragen. Een plek in mezelf waar ik helemaal kan zijn!
Ik heb een groot vermogen tot (zelf)reflectie. Waardoor ik empathisch en ondersteunend aanwezig kan blijven bij alles wat in jou ervaren wordt zonder er in mee te gaan. Daardoor bied ik je de veiligheid om helemaal contact te kunnen maken met je diepste zelf en mee te luisteren naar dat wat jou lichaam je te vertellen heeft.

Rouw is de achterkant van liefde. Wanneer je iets of iemand liefhebt, volgt er vroeg of laat een moment van verlies. Dit is inherent aan liefde. Rouw laat je stilstaan bij dat wat je lief had, degene die je lief hebt gehad en de vreugde die je daaraan hebt ervaren.

Mijn praktijk:
Rouw beperkt zich niet alleen na het overlijden van een dierbare. Vaak staan we niet stil bij de vele verlies ervaringen die we hebben in ons leven. Verlies van baan, verlies van vriendschap, verlies van eigenwaarde, verlies van een onbezorgde jeugd. Elke verlies laat zijn sporen na. Iedereen die te maken heeft met een vorm van verlies en bereid is om bij zichzelf naar binnen te kijken is meer dan welkom. Ik ontvang je in rust met liefde.

Afspraak maken?

Fiona Duppen

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug