Zinrijk Massage

Naam: Arjan Bikker
Beroep: Masseur

Adres:  Doelenstraat 18-O
3512 XJ - Utrecht

Tel: 0615471068
E-mail: arjan@zinrijkmassage.nl
Website: http://www.zinrijkmassage.nl

Vergoeding: nee
Beroepsvereniging: Holos Netwerk

Informatie over Masseur:

Een Masseur geeft massages volgens de klassieke massagemethode (inclusief triggerpoints) en de haptische massagemethode. Heeft medische basiskennis en is in staat om een sfeer van totale veiligheid en respect voor de cliënt te creëren.

Over mij:

Ik ben in 2020/2021 opgeleid tot holistisch masseur bij Holos Academie. Gedurende deze 14 maanden durende opleiding werd ik geraakt door het vak en besloot ik de HBO-studie Massagetherapie te vervolgen. Kenmerkende eigenschappen zitten vaak al vanaf het kind-zijn in jezelf. In mijn geval is zo’n eigenschap het met aandacht bij en met mensen kunnen zijn in kleine setting. Het levert mij meer energie om een diepgaand gesprek met een vriend te hebben dan een grote groep vrienden om mij heen tijdens een gezellig feest. Tijd en aandacht bepalen de kwaliteit.

Ruim 20 jaar ervaring heb ik in commerciële functies in de uitgeverijbranche, waarbij het werken aan cliëntrelaties mij de meeste voldoening leveren. Toch was ik jarenlang gewend aan primaire aandacht voor het hoofd. Spierspanning en ook concentratieproblemen veroorzaakten bij mij een zoeken naar verlichting. Ik kwam letterlijk in aanraking met massage, waardoor ik de grote meerwaarde hiervan heb ontdekt. Aandacht verleggen naar het hele lichaam in plaats van alleen prioriteit geven aan het hoofd. Kom ervaren!

Met veel plezier woon ik samen met partner Tijmen in Utrecht Leidsche Rijn. De prachtige binnenstad van Utrecht heeft een natuurlijke aantrekkingskracht. Wat heeft Utrecht bijvoorbeeld veel moois te bieden qua architectuur en cultuur. Daarom ben ik blij met de verstilde praktijkruimte van Zinrijk Massage in Het Doelenhuis, het voormalige Sint-Nicolaasklooster aan de Doelenstraat in het Museumkwartier. Kom kennismaken en laat het aloude kloostergevoel van de locatie mee resoneren.

Afspraak maken?

Arjan Bikker

Praktijklocatie

Terug naar zoekresultaten?

Ga terug