“Tijdens de holistische massage van Linda leek het alsof de grens tussen lichaam en omgeving vervaagde, als los zand leek mijn lijf weg te vloeien in de ruimte, het gaf een gevoel van onbegrensd zijn.
De massage had naast een heilzame werking van mijn fysieke klachten, ook een verzachtende uitwerking van mijn innerlijk, alsof er een harde laag werd afgepeld, het maakte plaats voor een intens warm gelukkig gevoel.
Ik kan een ieder aanraden om zich aan de veilige, vertrouwde en liefdevolle handen van Linda over te geven.
Zo heb ik het ervaren, als een ware weldaad.”

“ Zo anders dan een massage bij een fysiotherapeut, sportmasseur of bij een spa.”
“ Zo zacht.”
“ Je voelt dat het met liefde gedaan wordt.”
“ Vanuit het hart.”

Dit zijn slechts een aantal reacties die ik na afloop van een massage te horen krijg. De manier van aanraken, aandachtig en liefdevol, is wat Holos massage of massagetherapie zo bijzonder maakt. Aanraken, raken en geraakt worden.

In alle rust en stilte je lichaam (door)voelen en luisteren naar wat het te vertellen heeft. Holos Massagetherapie is een prachtige manier om dit te ervaren. Het helpt je bewust te zijn van wat je voelt en helpt je in contact te komen met jezelf.

– Wil je ervaren hoe het is om in contact te zijn met je
lichaam?
– Wil je ervaren hoe het is om je lichaam helemaal te
(door)voelen?
– Wil je luisteren naar wat je lichaam je te vertellen
heeft?

Dan ben je natuurlijk van harte welkom bij Insight-U. Maar zoek je liever een Holos massagetherapeut bij jou in de buurt? Klik dan hier

Share This